+34 635 55 69 55    info@masllagostera.com

MAS LLAGOSTERA ESTRENA WEB

Mas Llagostera estrena web com una eina de comunicació directa amb el client que, a partir d'ara, trobarà la informació de les novetats i activitats més ben detallada, actualitzada i de més fàcil accés.

En les diferents pàgines del portal trobareu les nostres activitats, la informació sobre la masia i detalls sobre la filosofia de l'empresa.

El nou web, però, també és un eina de promoció del turisme responsable com a projecte de responsabilitat social. A Mas Llagostera som pagesos.  La finca és fruit de la feina de moltes generacions de la mateixa família que, en un moment determinat, decideix fer una aposta pel turisme rural davant la crisi del sector de la pagesia. Però el projecte turístic no ha estat mai allunyat del sector primari. Tot el contrari. Per a la família Solé Bundó, la casa rural és una eina de promoció d'una determinada manera d'entendre la terra.

Creiem en el pagès que viu de la terra i, per això, la mima, la respecta. I volem que els nostres clients també siguin els nostres amics. Que entenguin la importància de la figura del pagès i la necessària revalorització d'aquest sector. Per això, des del minut zero a Mas Llagostera es va fer una aposta decidida per les energies renovables. Les plaques solars, la biomassa i l'aigua de pluja són un dels pilars del projecte turístic. El sol, el bosc i l'aigua no són recursos inesgotables, són béns comuns que compartim amb aquells que ens envolten. Per això, fem pedagogia per promoure un bon ús.

Esperem que des d'aquest nou portal de comunicació trobeu respostes a les vostres preguntes sobre la necessària acció individual i col·lectiva en l'entorn. El canvi climàtic ha entrat en una fase d'emergència i és necessària una resposta global i contundent. Tots i cada un de nosaltres, individualment, decidirem el futur del planeta. Creiem que les nostres decisions són fonamentals. I continuar caminant és l'única manera d'avançar. Ens acompanyes en aquest nou camí?

Vols estar al dia de totes les activitats i promocions?

Carretera T-240, Km 0.5
43717 - La Bisbal del Penedès (Tarragona)
(+34) 635 55 69 55
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

PT-000298

INSTAGRAM

Mas Llagostera © 2020 All Rights Reserved.

Un web de TERRABIT & TAEMPUS