+34 635 55 69 55    info@masllagostera.com

Termes del Servei

1. Avís Legal

Número d’alta d’establiment de turisme rural a la generalitat de Catalunya és el: PT-000298

A Mas Llagostera disposem de llibre reclamacions.

Mas Llagostera, no es responsabilitza de la informació no elaborada per aquesta entitat o publicada sense el seu permís. Tampoc es fa responsable de la informació continguda en pàgines web alienes connectades directament o indirecta per enllaços amb les pàgines de Mas llagostera. La presència d’enllaços en les pàgines web de Mas llagostera té finalitat merament informativa i no suposa en cap cas suggeriment, invitació o recomanació d’aquests enllaços.

Mas Llagostera declina qualsevol responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts de les seves pàgines i es reserva el dret d’actualitzar-los, eliminar-los, limitar-ne o impedir-ne l’accés quan ho consideri convenient.

Mas Llagostera no es responsabilitza dels possibles errors de seguretat que es poguessin ocasionar per utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics. Tampoc no es responsabilitza dels errors ocasionats per la utilització de navegadors amb versions no actualitzades.

No és permès, d’acord amb la legislació vigent, la còpia, reproducció, distribució, comercialització o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació d’aquestes pàgines web, sense l’autorització prèvia de Mas Llagostera.

DADES DEL RESPONSABLE DEL WEB WWW.MASLLAGOSTERA.COM

 • Titular: Pere Solé Rovira
 • Identificació fiscal: 39662241Y
 • Adreça social: C T-240 KM 05 – 43717 La Bisbal del Penedès (Tarragona)
 • E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

2. Política de Galetes

 • Què són les galetes o cookies?

  Una galeta o cookie és un fitxer que es descarrega en el teu ordinador a l'accedir a determinades páginas web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer a l'usuari o per guardar opcions que l'usuari ha triat (llengua, colors, etc...).

 • Tipus de galetes

  Segons qui sigui l'entitat que gestioni el domini des d'on s'envien les galetes i tracti les dades que s'obtinguin, es poden distingir dos tipus: galetes pròpies i galetes de tercers.

  Existeix també una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades en el navegador del client, podent tractar-se de galetes de sessió o galetes persistents.

  Existeix una altra classificació amb cinc tipus de galetes segons la finalitat per la qual es tractin les dades obtingudes: galetes tècniques, galetes de personalització, galetes d'anàlisi, galetes publicitàries i galetes de publicitat comportamental.

 • Quin tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?

  Aquesta pàgina web utiliza diversos tipus de galetes amb l'única finalitat de millorar la navegació de l'usuari en aquest lloc web, sense cap tipus d'objectiu publicitari o similar. Totes les galetes, excepte les fetes servir per Google Analytics, són temporals i desapareixen en tancar la sessió. A continuació s'identifiquen les galetes que estan sent utilitzades en aquest portal així com la seva tipologia i funció:

  Galetes d'anàlisi: Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadístic de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per a això s'analitza la teva a navegació a la nostra pàgina web, amb la finalitat de millorar l'oferta de productes o serveis que t'oferim. Aquest web utilitza Google Analytics, un servei d'analítica web desenvolupada per Google, que permet el mesurament i anàlisi de la navegació a les pàgines web. Podeu trobar més informació sobre aquest tema i inhabilitar l'ús d'aquestes galetes a http://www.google.com/intl/es_ALL/analytics/learn/privacy.html. A través de l'analítica web no s'obté informació sobre les teves dades personals. La informació que s'obté és la relativa al nombre d'usuaris que accedeixen a la web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma, el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquest portal. Si es desactiven aquestes galetes el web podrà seguir funcionant.

  Galetes de tipus tècnic: Són necessàries per a la correcta navegació per les pàgines web. Gestiona el consentiment de l'usuari davant l'ús de les galetes a la pàgina web, amb l'objecte d'evitar l'excessiva molèstia que pugui suposar mostrar repetidament informació sobre la política de galetes en la part superior de la web a aquelles persones que hagin acceptat la mateixa. Si es desactiven aquestes galetes, no es rebran correctament els continguts del lloc web.

  Galetes de xarxes socials: Són utilizades per a que puguis interactuar amb diferents plataformes socials (Facebook, YouTube, Twitter, Flickr, etc.) i es generen únicamente per als usuaris d'aquestes xarxes socials. Les condicions d'ús d'aquestes galetes i la informació emmagatzemada es regula per la política de privacitat de la plataforma en qüestió.

 • Acceptació de la Política de galetes

  Aquest web mostra la informació sobre la seva Política de Galetes en la part inferior de qualsevol pàgina amb cada inici de sessió.
  Davant aquesta informació és possible dur a terme les següents accions:

  Seguir navegant: Si continues navegant pel nostre web, s'entendrà que acceptes l'ús que fem de les Galetes..

  Modificar la configuració: Pots restringir, bloquejar o esborrar les galetes utilitzant el teu navegador. En cada navegador l'operativa és diferent. Consulta l'ajuda del teu navegador per saber com operar.

3. Política de Privacitat

LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES (LOPD)

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que, omplint qualsevol formulari en aquest lloc web, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de Mas  Llagostera, amb el fi d’informar i atendre les seves demandes tot protegint-les de terceres persones que no gaudeixin del seu consentiment exprés. Tanmateix, l’informem de la possibilitat d’exercir el dret d’accés, rectificació o cancel·lació de les seves dades de caràcter personal enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o adreçant-se per carta a Mas Llagostera, T-240 KM 0,5 – La Bisbal del Penedès (Tarragona), indicant clarament en l’assumpte: tutela de drets LOPD.

La pàgina de Mas Llagostera sol·licita als seus usuaris dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça, etc., per tal de poder realitzar la tramitació sol·licitada per l’usuari, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas.

Aquestes dades s’integren en els corresponents fitxers informatitzats de Mas Llagostera, d’acord amb la legislació o normativa vigent en cada cas.

Mas Llagostera garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures, d’ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d’aquestes dades.

POLÍTICA DE PRIVACITAT DE DADES

I.- QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES VOSTRES DADES?

 • Identitat: Mas Llagostera
 • Adreça postal: Mas Llagostera, T- 240 KM 0,5 - 43717 (La Bisbal del Penedès Penedès – Tarragona)
 • Telèfon: 635556955 – 605898036
 • Adreça electrònica: / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

II.- AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES DADES PERSONALS?

La informació facilitada per les persones interessades, és a dir, aquelles que, en algun moment i a través de diversos mitjans, s’han interessat pel nostre establiment (novetats, activitats, obsequis o promocions), ja sigui per correu postal o per correu electrònic.

La informació facilitada pels nostres clients la destinem a les finalitats següents:

 • F1 Finalitat contractual.Tractem les dades personals dels nostres clients que sisguin necessàries per a la formalització del contracte de prestació del servei d’allotjament turístic.
 • F2 Finalitat legal.Les vostres dades personals també són tractades a l’empara del que disposa la normativa sectorial, en especial:
  • la normativa tributària
  • la normativa mercantil
  • la normativa de seguretat ciutadana (obligació de registre en establiments d’hostalatge)

III.- QUANT DE TEMPS CONSERVAREM LES DADES PERSONALS?

Les dades personals proporcionades es conservaran durant els terminis que s’indiquen a continuació:

 • Les dades que tenen una finalitat contractual i legal (tributària i mercantil) les conservem durant un termini de 5 anys.
 • Les dades i la documentació necessàries per donar compliment a la normativa de seguretat ciutadana, les conservem durant un termini de 4 anys.

IV.- QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS?

 • Quant a la finalitat contractual, la base legal per al tractament de les dades és l’execució del contracte de prestació del servei d’allotjament turístic (incloent-hi la gestió precontractual), en compliment del règim jurídic establert pel decret 159/2012, de 20 de novembre, d’establiments d’allotjament turístic i d’habitatges d’ús turístic.
 • Quant a la finalitat legal, la base legal per al tractament de les vostres dades és la següent:
  • la normativa tributària (general, de facturació i la pròpia de cada tribut)
  • la normativa mercantil.
  • la normativa se seguretat ciutadana: Ordre IRP/418/2010, de 5 d’agost, sobre l’obligació
  • de registre i cominucació a la Direcció General de la Policia de les persones que s’allotgen als establiments d’hostalatge ubicats a Catalunya.

Vols estar al dia de totes les activitats i promocions?

Carretera T-240, Km 0.5
43717 - La Bisbal del Penedès (Tarragona)
(+34) 635 55 69 55
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

PT-000298

INSTAGRAM

Mas Llagostera © 2020 All Rights Reserved.

Un web de TERRABIT & TAEMPUS